“Een snelle opknapbeurt voor een rendabele verkoop of verhuur van een woning”

Een woning of object opknappen kan erg veel rendement op leveren wanneer u deze wilt verkopen of verhuren. Dankzij een nauwe samenwerking met Activo Makelaardij, kunt u er al snel achter komen welke klussen u nu juist wel of geen rendement kunnen opleveren.

Meer informatie

Boren tot 250mm

Breken + slopen

Montage + Installatie

Timmerwerk

Opruiming

Zagen

Klein leidingwerk

Schilderwerk

Slijpen

Kozijnwerk

Beton storten

Fijne afstellingen

Veiligheid

Bij ons is veiligheid een absolute must, want werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Het is daarom voor ons ook vanzelfsprekend dat wij VCA gecertificeerd zijn. Maar veiligheid is meer dan het naleven van de regels. Het gaat om bewustzijn en gedrag: je verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat er altijd onder veilige omstandigheden gewerkt wordt. Want niemand wil een ongeval.

Doe het veilig, of doe het niet!

“Goed gereedschap is het halve werk”

“Goed gereedschap is het halve werk”.Ik denk dat dit nog meer dan het halve werk! Goed gereedschap voor de juiste klus zorgt ervoor dat je niet alleen de gewenste afwering en nauwkeurigheid krijgt die je verwacht, maar de werkzaamheden gaan hierdoor ook nog sneller. Betere kwaliteit en kwantiteit. Daar staat Lars Rikken voor.

Al het materiaal en gereedschap wordt jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Daarnaast wordt voortdurend geïnvesteerd in het beste gereedschap en materialen.

Samenwerking Activo Makelaardij

Woning verkoop

Om het beste resultaat uit een woning verkoop te halen schakelt u natuurlijk een makelaar in. Activo Makelaardij denk met u mee, want naast een opruimlijst die de makelaar met u maakt, maakt deze makelaar ook een kluslijst. Deze kan bijvoorbeeld het aanbrengen van plinten of het vervangen van de kitnaden op de badkamer bevatten. U kunt dit natuurlijk zelf doen, heeft u niet de tijd, zin of kwaliteiten om dit te doen? Lars Rikken maakt een vrijblijvende offerte vanaf de kluslijst van de makelaar.

Het correct uitvoeren van de kluslijst zorgt ervoor dat uw woning verkocht kan worden als in stap klare woning waar veel vraag naar is op de woningmarkt, wat u een hogere verkoopprijs en een snellere verkoop.

Woning aankoop

Yes, u bent eigenaar geworden van een woning! Nu nog een huis maar binnenkort uw thuis, dit vraagt om aanpassingen, grote of kleine. Van een nieuwe vloer tot een open keuken waardoor een muur verwijderd moet worden. Lars Rikken denkt met u mee en realiseert een thuis.

Bent u woningverkoper of -koper, laat Lars Rikken met u mee denken, voor een vrij blijvende afspraak en offerte bel of mail gelijk.

Kijk bij Activo Makelaardij