Lars Rikken legt vloeren bij zowel particuliere- als zakelijke klanten. Het is mogelijk dat wij kant en klare sloophoutplanken leveren (geschuurd en gelakt) zodat u het zelf alleen nog maar erin hoeft te leggen. Een sloophouten vloer geeft uw huis een warme en huiselijke sfeer. Een sloophouten vloer gelegd door VanSloophout.com ligt er binnen een dag inclusief eventuele ondervloer (tot maximaal 70m2 per dag).

Een sloophouten vloer is gaaf voor in de woonkamer, slaapkamer maar kan ook geschikt gemaakt worden voor in de keuken. Lars Rikken heeft ook ruime ervaring met het leggen van sloophouten vloeren in grote ruimtes voor beursruimte, kantoren, winkels of restaurants.

Hoe wij de vloer leggen is afhankelijk van de mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld al een houten vloer liggen dan kan hierover gemakkelijk sloophout worden gelegd, mocht u geen houten ondergrond hebben dan zullen wij gebruik maken van houten plaatmateriaal om de planken op te bevestigen.

Liever zelf aan de slag? Geen enkel probleem, via onze webshop besteld u gemakkelijk het sloophout los, al geschuurd of zelfs al helemaal kant en klaar!

Uw vloer kan op alle denkbare manieren worden afgewerkt, als Vansloophout.com uw vloer komt leggen zijn alle planken netjes opgeschuurd en eventueel behandeld naar wens. Zo is het mogelijk om uw vloer in maar liefst 24 verschillende kleuren kalkverf of beits te behandelen om daarna te worden afgelakt met een ultra-matte lak of juist een hoogglans lak. De mogelijkheden zijn onbeperkt, mocht u nog een andere afwerking willen dan wordt erg graag met u meegedacht!