Trapleuningen dienen natuurlijk voor een extra houvast tijdens het traplopen. Toch kunnen ze voor veel extra sfeer zorgen. Zo heb je veel verschillende patronen van de leuningen. Zo kun je voor modern kiezen maar ook voor jaren 30 stijl. Daarnaast kunnen leuningen in verschillende soorten materialen gemaakt worden. Eiken, Beuken, Staal of RVS zijn een aantal mogelijkheden.

Om een trapleuning te bevestigen worden normaal leuning dragers gebruikt die natuurlijk ook weer in erg veel verschillende stijlen en kleuren te verkrijgen zijn.

Hier is er voor gekozen om de trapleuning dwars op de muur te zetten zonder dragers. Hierdoor is een soort lambrisering gecreëerd waardoor de leuning een geheel is met de muur.

IDEE; Wanneer je het deel onder de trapleuning een andere kleur zou geven, springt het lambrisering idee er nog meer uit.

Wilt u advies of heeft u zelf een idee en wilt u dit graag laten uitvoeren? Vul dan het online Aanvraagformulier in of neem contact met Lars Rikken op voor een vrijblijvend advies gesprek.