De zomer is weer begonnen. Bijna nergens in Europa hebben meer huizenbezitters een tuin dan in Nederland. Ongeveer 70 procent van de Nederlanders beschikt over een tuin „en heeft dus een kans om die heilzame groene omgeving heel nabij te creëren”. Wanneer je veel planten in de tuin hebt staan die constant water nodig hebben is het natuurlijk hartstikke fijn om gewoon een kraan in de tuin te hebben. Bent u er klaar mee om elke keer met een gieter op en neer te lopen? Neem dan contact via het online Aanvraagformulier of bel gewoon even om te informeren wat de mogelijkheden zijn om ook in uw tuin of dakterras een buitenkraan te hebben.

Tegenwoordig zijn er ook vorstvrije gevelkranen waardoor het niet meer nodig is om elke winter het water af te sluiten en de leiding leeg te laten lopen.

Met een realisatie van een buitenkraan is het ook mogelijk om een automatisch bewateringsysteem aan te leggen en hierdoor hoeft u dus nooit meer de moeite te nemen of de planten water te geven.

Zet de tijden waarom u graag de planten water wilt geven en voor hoelang en kijk alleen af en toe even of de instellingen juist zijn voor uw planten